• 'Langer comfortabel
  blijven wonen?'

 • 'Milieubewust &
  comfortabel warm water'

 • 'Al meer dan 25 jaar
  een vertrouwd advies'

 • 'Voor uw
  droombadkamer'

  Projecten

  Nieuwbouw woonhuis Waterrijk te Eindhoven

  Werkzaamheden Loodgieterswerk, sanitair, verwarming en ventilatie
  foto's van de badkamer

  Zeer tevreden klant na installatie van en Nefit Trendline Hr ketel

  Installatiebedrijf Snijders lost probleem op:

  "Na zeven jaar eindelijk warm huis"

  Het gezin van Mark van de Weijdeven was na zeven jaar ten einde raad. "We moesten de centrale verwarming tot 23 graden opstoken en dan nog hadden we het in de winter in een deel van ons huis niet warm. Als ik in bad wilde, kon ik beneden een kop koffie gaan drinken voor het bad vol warm water zat. Installatiebedrijf Snijders bracht de oplossing. Een nieuwe ketel, een Nefit Trendline. Perfect is het nu."


  De woning van Mark van de Weijdeven in Heuveleind is flink uitgebouwd. "In de uitbouw hebben we het nog nooit warm gehad", zegt Van de Weijdeven. "De vloerverwarming verdeelde de warmte niet gelijkmatig. Onder de douche moest je met je buik bijna tegen de muur gaan staan zo laag was de druk op het water. We hebben nu via Installatiebedrijf Snijders een nieuwe ketel en het probleem is opgelost. Het bad is in tien minuten vol en onze dochter kan haar lange haar gemakkelijk uitspoelen. Het is heerlijk."
  Van de Weijdeven keek al eens regelmatig rond of het zinvol was een nieuwe ketel aan te schaffen. "De mensen die we over de vloer hebben gehad, waren meer verkopers dan adviseurs. Jan Snijders staat achter zijn producten en medewerkers. Dat merk je."


  Installatiebedrijf Snijders bestaat 25 jaar. "Ik werk al die jaren enkel en alleen met Nefit", licht Jan Snijders toe. "Ik wil gewoon niets anders. Nefit Trendline is een topproduct. Er wordt vijftien jaar garantie gegeven op de warmtewisselaar, de pomp is energiezuinig en het systeem is intelligent. Als er lange tijd geen warm water wordt getapt, houdt de ketel met een rendement van 98 procent het water niet warm. Als je tussendoor toch warm water wilt tappen, is het in 3 seconden warm. En de ketel is voorbereid op andere gassoorten. Ons aardgas raakt een keer op en als er gas uit andere landen ingevoerd moet worden, is de ketel daar op voorbereid. Het ene gas is namelijk niet hetzelfde als het andere."
  De compacte ketel (44 x 72 x 30 centimeter) hangt aan de muur. Naast centrale verwarming legt Installatiebedrijf Snijders mechanische ventilatie aan, warmtepompen en zonne-energie. Verder verricht men alle loodgieterswerk, zinkwerk, plaatst men sanitair en maakt onderhoudswerk deel uit van het servicepakket.
   

  Nieuwbouw 18 starterswoningen te Best

  Werkzaamheden:
  Loodgieterswerk, sanitair, verwarming en ventilatie.

  Bestaande dakgoot vervangen

  Werkzaamheden:
  Vervanging bestaande zinken bakgoot met beugels en hoeklijn incl. vervangen bestaande HWA.

  Nieuwbouw woonhuis te Eindhoven

  Werkzaamheden:
  Loodgieterswerk, sanitair, verwarming en ventilatie.

  Nieuwbouw bedrijfshal te Eindhoven

  Werkzaamheden:
  Loodgieterswerk, sanitair, verwarming en ventilatie.

  Nieuwbouw woonhuis te Soerendonk

  Werkzaamheden:
  Loodgieterswerk, sanitair, verwarming, warmtepomp met Solar collectoren en ventilatie.