• 'Langer comfortabel
  blijven wonen?'

 • 'Milieubewust &
  comfortabel warm water'

 • 'Al meer dan 25 jaar
  een vertrouwd advies'

 • 'Voor uw
  droombadkamer'

  Loodgieterswerk & Sanitair

  Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van alle water- en gasleidingen en binnen- en buitenrioleringen in zowel nieuwbouw als renovatiewerken c.q. aanpassingen. Zowel voor de particuliere bouw, grootschalige bouwprojecten als utiliteitsbouw.

  Wij denken met U mee om de installatie zo te ontwerpen dat deze uiteraard veilig en betrouwbaar is en bovendien aan al uw eisen en wensen voldoet. Onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van de verschillende materialen, leidingsystemen en toegepaste installaties vormt hierbij de basis. 
  Nadat het ontwerp van de installatie gereed is wordt deze door onze vakkundige medewerkers gerealiseerd. 

  Installatiebedrijf Snijders is een erkend gas- en watertechnisch installatiebedrijf en werkt volgens de geldende normen en voorschriften.

  Ook voor alle zinkwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Of het hierbij gaat om dakgoten, kilgoten, hemelwaterafvoeren of deklijsten. Wij verzorgen het ontwerp, de inmeting en realisatie van deze ambacht.

  Sanitair

  Wij leveren en monteren alle sanitaire artikelen van alle gerenommeerde fabrikanten. Of het hierbij nu gaat om de levering van één enkele wastafel of de plaatsing van een complete nieuwe badkamer inclusief het eventueel slopen van de bestaande badkamer, het tegelwerk en de overige bouwkundige werkzaamheden.

  Vanwege het grote aanbod van sanitaire artikelen werken wij samen met de showrooms van enkele groothandelaren. Zo heeft u de keuze uit een groot assortiment en krijgt u advies van specialisten.

  Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunnen wij u geheel vrijblijvend een offerte voor de levering en indien gewenst de montage van het sanitair aanbieden. Als u voor ons kiest zal het sanitair door onze medewerkers worden geplaatst. Uiteraard begeleiden wij u gedurende het gehele proces vakkundig.

  Naast het leveren en monteren van nieuwe sanitaire installaties verrichten wij alle reparaties aan bestaande sanitaire installaties.

  Op de links pagina staat een overzicht van fabrikanten en groothandelaren waar wij mee werken.

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over loodgieterswerk of sanitaire installaties. Of kijk in onze webwinkel waar u direct online materialen t.b.v. het sanitair of loodgieterswerk kunt bestellen.

    Ga terug